Antena Meniu Search
x

La Băile Felix, rezervările pentru Revelion 2021 se fac încă din ianuarie

Nici bine nu am intrat în noul an, că hotelierii pregătesc listele pentru Revelionul 2021! Nu pentru că nu şi-ar dori o pauză. Doar că au clienţi care vor să se asigure încă de pe acum că îşi vor petrece tot acolo sărbătorile de final de an. La Băile Felix, cel puţin, sunt turişti fideli.

de Redactia Observator

la 03.01.2020, 17:37

Vezi și

Nici bine nu am intrat în noul an, că hotelierii pregătesc listele pentru Revelionul 2021! Nu pentru că nu şi-ar dori o pauză. Doar că au clienţi care vor să se asigure încă de pe acum că îşi vor petrece tot acolo sărbătorile de final de an. La Băile Felix, cel puţin, sunt turişti fideli care - pe lângă reduceri - beneficiază şi de un tratament special. Li se rezervă aceleaşi camere ca şi în anii trecuţi, iar când preţul pachetelor de sărbători va fixat, vor fi contactaţi de recepţioneri, pentru confirmare.

Cine face rezervare din timp, profită de ofertele speciale şi are siguranţa că va petrece un sejur de vis în locaţia preferată. Acesta a fost motto-ul turiştilor care au petrecut noaptea dintre ani la Băile Felix şi care au vrut să se asigure că şi următorul Revelion îl vor petrece tot în hotelul favorit.

Ca să fie siguri că vor avea locul asigurat, clienţii fideli au decis să facă rezervările încă de acum.

Aşa că, deşi preţurile pachetelor pentru Crăciun şi Revelion nu au fost încă stabilite, cererea este mare. Iar hotelierii sunt obligaţi să facă rezervări în alb.

Turiştii care își fac rezervare acum, pot sta liniștiți, locul le este asigurat, doar tarifele pot suferi unele modificări. În perioada sărbătorilor de iarnă, gradul de ocupare la hotelurile de lux au fost de 100%, lista rezervărilor fiind închisă încă din vara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » La Băile Felix, rezervările pentru Revelion 2021 se fac încă din ianuarie