Antena Meniu Search
x

Băile Figa din Bistriţa-Năsăud, atractie pentru turişti

Ceea ce în urmă cu câţiva ani era o baltă, e acum centrul unei staţiuni înfloritoare. Băile Figa, din Bistriţa-Năsăud s-au dezvoltat cu bani europeni.

Vezi și

Ceea ce în urmă cu câţiva ani era o baltă de apă sărată a devenit acum centrul unei staţiuni înfloritoare. Băile Figa, din Bistriţa-Năsăud s-au dezvoltat cu fonduri europene. Pentru că turiştii vin în număr tot mai mare, în jurul centrului de agrement au răsărit mai multe pensiuni, dar şi o herghelie. Spre bucuria celor care sunt în căutare de locuri frumoase care să le bucure sufletele.

Afară e zăpadă, dar înăuntru aburii calzi le înmoaie turiştilor oasele. Domnii sunt deja clienţi fideli ai uneia dintre cele mai tinere staţiuni din România, Băile Figa.

Reumatismul se ameliorează. Iar clienţii peste care au trecut ceva mai mulţi ani se înviorează...

De altfel, nămolul şi apa sărată găsite în mod natural aici le dau localnicilor şi idei de afaceri. Un nou proiect de dezvoltare a staţiunii ar trebui să atragă opt milioane de euro din fonduri europene.

Deja turismul a început să se dezvolte în zonă. Cine s-a moleşit prea mult la băi, se poate întrema cu o plimbare prin zăpadă. O herghelie din apropiere şi-a pus săniile şi caii la bătaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Băile Figa din Bistriţa-Năsăud, atractie pentru turişti