Antena Meniu Search
x

Sumă importantă de bani, găsită în apropierea unui poligon auto din Piteşti

O sumă importantă de bani a fost găsită în apropierea unu poligon auto din Piteşti, lângă stadionul Nicolae Dobrin. Banii se află acum la Poliţie, iar posesorul este aşteptat să-i recupereze, însă va trebui să demonstreze că suma respectivă îi aparţine.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.09.2019, 10:49

- Foto Profi Media

O sumă importantă de bani a fost găsită în apropierea unu poligon auto din Piteşti, lângă stadionul Nicolae Dobrin.

Banii se află acum la Poliţie, iar posesorul este aşteptat să-i recupereze, însă va trebui să demonstreze că suma respectivă îi aparţine.

Sumă importantă de bani, găsită pe stradă, în Piteşti

O sumă importantă de bani îşi aşteaptă posesorul la Poliţia din Piteşti. Banii au fost găsiţi de o persoană în zona poligonului auto din apropierea stadionului Nicolae Dobrin şi predaţi unui poliţist.

Ofiţerul a anunţat şi pe Facebook că banii au fost găsiţi, iar proprietarul este aşteptat la Poliţie să îi recupereze, însă va trebui să demonstreze că sunt ai lui.

"În cursul acestei dimineţi, în parcarea din faţa stadionului Nicolae Dobrin, mai exact în locul unde se strâng cei cu şcoala de şoferi, a fost găsită o sumă de bani. Persoana care i-a pierdut este rugată să vină la sediul Poliţiei municipiului Piteşti pentru a-şi recupera banii. Este vorba despre o sumă importantă", se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sumă importantă de bani, găsită în apropierea unui poligon auto din Piteşti