Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul acuzat că a agresat o fetiţă de 12 ani din Brăila, după ce a luat-o cu forța din fața casei, era prieten de familie. El a fost reținut de polițiști

Bărbatul acuzat că a agresat o fetiţă de 12 ani din Brăila era un prieten al tatălui acesteia. El a fost reținut de polițiști.

de Redactia Observator

la 22.10.2018 , 20:26

Bărbatul acuzat că a agresat o fetiţă de 12 ani din Brăila era un prieten al tatălui acesteia. El a fost reținut de polițiști.

Sâmbătă, bărbatul de 39 de ani ar fi fost în vizită la tatăl fetei, după care a plecat cu fata care se juca în fața locuinței.

Imediat după dispariția copilei, tatăl a făcut plângere la poliție.

Articolul continuă după reclamă

Fata a revenit duminică acasă, în stare de şoc, şi i-a povestit tatălui că a fost luată din faţa casei şi agresată sexual de bărbatul de 39 de ani.

După ce l-au căutat în tot orașul, polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor, care a fost reţinut pentru 24 de ore, fiindu-i întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi viol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Bărbatul acuzat că a agresat o fetiţă de 12 ani din Brăila, după ce a luat-o cu forța din fața casei, era prieten de familie. El a fost reținut de polițiști