Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel la 112 pentru un bărbat dispărut de acasă, poliţiştii l-au găsit blocat în maşină, pe câmp

Maşina în care se afla un bărbat de 46 de ani a fost descoperită pe un câmp dintre localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus, judeţul Bistriţa-Năsăud. În interiorul maşinii, pompierii au observat două butelii, iar un miros puternic de gaz de simţea în preajmă.

de Cristian Ionescu

la 15.09.2019 , 13:40

Maşina în care se afla un bărbat de 46 de ani a fost descoperită pe un câmp dintre localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus, judeţul Bistriţa-Năsăud.

În interiorul maşinii, pompierii au observat două butelii, iar un miros puternic de gaz de simţea în preajmă.

Bărbat salvat de pompieri dintr-o maşină în care se aflau două butelii

Articolul continuă după reclamă

O femeie din Rebrișoara a alertat polițiștii cu privire la faptul că, soțul ei, un bărbat de 46 de ani, a plecat de acasă cu mașina, amenințând că îşi va încheia socotelile cu viaţa. Imediat au fost efectuate filtre pentru găsirea autoturismului care, la scurt timp a fost depistat pe raza orașului Bistrița, oprit, pe o pășune dintre localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus.

"Bărbatul se afla pe scaunul șoferului, cu ușile blocate, iar pe bancheta din spate se aflau două butelii care emanau un puternic miros de gaz. Întrucât exista posibilitatea producerii unei tragedii, a fost solicitată intervenția pompierilor, precum și sprijinul celor de la Ambulanță. Bărbatul a fost scos din mașină și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat", informează poliţiştii.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Apel la 112 pentru un bărbat dispărut de acasă, poliţiştii l-au găsit blocat în maşină, pe câmp