Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Botoşani şi-a infectat intenționat iubita cu HIV

Un tânăr din Botoşani şi-a infectat în mod intenţionat iubita cu virusul HIV! Bărbatul era trecut în evidenţa Secţiei de Boli Infecţioase, ceea ce înseamnă că ştia la ce pericol o supune. Dar pentru el nu a contat.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 17:05

Vezi și

Un tânăr din Botoşani şi-a infectat în mod intenţionat iubita cu virusul HIV! Bărbatul era trecut în evidenţa Secţiei de Boli Infecţioase, ceea ce înseamnă că ştia la ce pericol o supune. Dar pentru el nu a contat. A început o relaţie cu o tânără din oraş şi a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu aceasta. Botoşăneanul a fost deja trimis în judecată.

Bărbatul din Botoșani, în vârstă de 32 de ani, riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Asta pentru că, deşi ştia că este infectat cu HIV, nu a considerat necesar să-i spună asta şi femeii cu care a început o relaţie. Mai mult, a întreţinut relaţii sexuale neprotejate.

Şi astfel, tânăra s-a trezit infectată, la rândul ei, cu HIV. Când a aflat, femeia a intrat în stare de şoc, care a evoluat într-o depresie. Pe lângă asta, a început şi tratamentul pentru HIV. Însă nu e primul caz de acest gen care s-a produs în Botoşani.

În urmă cu aproape 10 ani, un bărbat şi-a infectat soţia cu HIV, iar femeia a încetat din viaţă. Individul a fost condamnat la la 14 ani de închisoare cu executare. Nu se ştie, deocamdată, ce pedeapsă va primi bărbatul care şi-a infectat iubita, însă şi acesta ar putea facea sta nişte ani buni după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Botoşani şi-a infectat intenționat iubita cu HIV