Antena Meniu Search
x

Bărbat de 60 de ani, suspectat că ar fi violat un adolescent de 14 ani în baia unui mall din Botoșani

Incident şocant la Botoşani, unde un bărbat de 60 de ani este suspectat ar fi agresat sexual un copil în toaleta unui centru comercial. Incidentul a fost sesizat de femeia de serviciu a mall-ului care i-ar fi văzut pe cei doi ieşind împreună din cabina destinată mamelor cu copii. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au identificat imediat pe agresor dar şi pe victima lui. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 08.06.2021, 13:38

Vezi și

În acest caz, polițiștii din Botoșani au deschis un dosar penal. L-au audiat pe bărbatul presupus agresor, iar mai apoi s-a decis internarea acestuia în secția de Psihiatrie a spitalului județean Botoșani pentru o expertiză de specialitate. 

Minorul a fost audiat în cursul nopții, alături de un psiholog, asta și pentru că acest copil s-a aflat în sistemul de protecție socială timp de o lună de zile, după ce mama lui a cerut acest lucru, dat fiind faptul că avea niște probleme de sănătate. 

Recent, copilul a fost reintegrat în familie, iar acum specialiștii de la DGASPC spun că îi vor consilia atât pe mamă cât și pe copil pentru a stabili dacă acestui minor i-ar fi mai bine să rămână în familie sau să fie din nou dus într-un centru de plasament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbat de 60 de ani, suspectat că ar fi violat un adolescent de 14 ani în baia unui mall din Botoșani