Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Galaţi a trecut cu maşina peste vecinul care căzuse în faţa curţii, el spune că nu l-a văzut

Un tânăr de 35 de ani a murit strivit de maşina vecinului său, după ce a leşinat, beat fiind, în faţa curţii acestuia. Vecinul a trecut cu maşina peste el, când ieşea din curte, dar spune că nu l-a văzut. Abia când a trecut cu roţile peste el a coborât să vadă ce s-a întâmplat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.10.2019, 20:39

- Observator.tv

Un tânăr de 35 de ani a murit strivit de maşina vecinului său, după ce a leşinat, beat fiind, în faţa curţii acestuia.

Vecinul a trecut cu maşina peste el, când ieşea din curte, dar spune că nu l-a văzut. Abia când a trecut cu roţile peste el a coborât să vadă ce s-a întâmplat.

Bărbat leşinat în faţa porţii unui vecin, care a trecut cu maşina peste el

Un bărbat de 35 de ani, care a adormit în fața porții unui consătean a fost accidentat mortal chiar de vecinul care a scos mașina din curte. Omul spune că nu l-a văzut și și-a dat seama de nenorocire abia după ce a trecut cu o roată peste el, scrie stiridegalati.ro.

"Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier mortal, în comuna Berești – Meria. Din primele verificări ale polițiștilor sosiți la fața locului a rezultat că accidentul ar fi fost produs de un bărbat de 48 de ani, din comuna Berești – Meria, care ar fi ieșit cu autoturismul dintr-o grădină și, la efectuarea virajului spre dreapta, după ce ar fi rulat aproximativ 7 metri, ar fi trecut cu roata din față stânga peste victimă, un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, care ar fi fost în stare de ebrietate și se afla în poziția culcat pe sol", informează şi IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Galaţi a trecut cu maşina peste vecinul care căzuse în faţa curţii, el spune că nu l-a văzut