Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat în stare gravă, paralizat, după ce a fost împuns de o vacă, la Neamţ. Intervenţie a elicopterului SMURD

Un elicopter SMURD a aterizat pe stadionul din Târgu Neamţ, pentru a duce de urgenţă la spital un bărbat care a paralizat în urma unei lovituri primite în spate.

de Cristian Ionescu

la 29.06.2019 , 10:44

Bărbat în stare gravă, paralizat, după ce a fost împuns de o vacă, la Neamţ. Intervenţie a elicopterului SMURD - Profi Media

Un elicopter SMURD a aterizat pe stadionul din Târgu Neamţ, pentru a duce de urgenţă la spital un bărbat care a paralizat în urma unei lovituri primite în spate.

Momentan nu se cunosc circumstanţele în care un animal atât de blând a reacţionat în acest fel, însă din primele informaţii bărbatul a fost împuns de o vacă.

Bărbat în stare gravă, paralizat, după ce a fost împuns de o vacă

Articolul continuă după reclamă

Oficialii au trimis elicopterul SMURD pentru preluarea unui bărbat în stare gravă, împuns de o vacă şi ulterior paralizat, de la stadionul din Târgu Neamţ. Victima va fi dusă la Iaşi pentru proceduri de urgenţă.

"În jurul orei 9, astăzi, elicopetrul SMURD a aterizat pe stadionul din Târgu Neamț pentru preluarea unui pacient. Solicitarea a fost făcută de CPU de la spitalul orășenesc. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost împuns de o vacă și este paralizat", anunţă serviciul de Ambulanță Neamț.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat în stare gravă, paralizat, după ce a fost împuns de o vacă, la Neamţ. Intervenţie a elicopterului SMURD