Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă a unui bătrân de 70 de ani din Pitești

Caz complicat la Piteşti! Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa. Uşa casei sale era deschisă iar pe jos erau pete de sânge. Anchetatorii veniţi la faţa locului nu exclud nici o variantă.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 15:27

Vezi și

Caz complicat la Piteşti! Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa. Uşa casei sale era deschisă iar pe jos erau pete de sânge. Anchetatorii veniţi la faţa locului nu exclud nici o variantă. Cu atât mai mult cu cât fiul bărbatului, care suferă de o boală genetică, a fost de negăsit mai bine de 24 de ore.

Rudele s-au îngrijorat când duminică dimineaţă, bărbatul de 70 de ani nu a venit la slujba de la biserică.

Ajuns la locuinţa bătrânului, un apropiat a cerut ajutorul celorlalţi vecini. Atunci au descoperit că ceva este în neregulă. Imediat oamenii au chemat poliţia.

Agenţii l-au găsit pe bătrân fără suflare, pe podeaua din baie. Bătrânul locuia cu fiul său, un bărbat de peste 50 de ani, despre care vecinii spun că nu era violent.

Anchetatorii nu exclud ipoteza unui conflict între tată şi fiul său. Medicii legiști sunt cei care vor stabili dacă bărbatul a fost ucis sau dacă decesul a survenit din cauza unei boli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Moarte suspectă a unui bătrân de 70 de ani din Pitești