Antena Meniu Search
x

Medic de la Floreasca, reacție la imaginile cu un bărbat care zace pe trotuarul din fața spitalului

Spitalul Floreasca vine cu explicații după ce un bărbat a fost filmat în timp ce zace ore în șir pe trotuarul din fața unității medicale, iar persoana care a făcut filmarea susține că nimeni nu s-a interesat dacă are o problemă medicală ori pur și simplu este amețit de băutură.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.06.2020, 13:43

Medic de la Floreasca, reacție la imaginile cu un bărbat care zace ore în șir pe trotuarul din fața spitalului
Medic de la Floreasca, reacție la imaginile cu un bărbat care zace ore în șir pe trotuarul din fața spitalului - captura Facebook
  • Medicul susține că bărbatul a fost adus cu ambulanța în stare de ebrietate și a refuzat să fie consultat.
  • Ulterior, el a fost internat la Spitalul Obregia pentru că se arunca în fața mașinilor și amenința că se sinucide.

Din imaginile postate pe Facebook reiese că medicii ies din spital pentru a vorbi cu rudele pacienților internați și n-au nicio reacție la cel prăbușit pe trotuar. Cu atât mai puțin trecătorii care doar îl ocolesc și își văd de drum.

De fapt, lucrurile nu sunt chiar așa cum au fost ele prezentate inițial.

Potrivit medicului Raluca Moldoveanu, bărbatul din imagini nu este mort, așa cum s-a scris anterior, ci era doar foarte beat.

Fusese adus cu o ambulanță însă a refuzat să fie consultat. Nu a vrut nici să plece din fața spitalului și, pentru că a făcut scandal, a fost chemată poliția.

Medicul a subliniat că o anchetă a fost deschisă în acest caz, astfel că persoanele implicate vor fi audiate și vor fi vizualizate imaginile.

Ulterior, reprezentanții Poliției au anunțat că bărbatul a fost dus la Spitalul Obregia unde a fost internat.

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 22:00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 că o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice se aruncă în fața mașinilor. La fața locului au sosit polițistii care l-au depistat pe bărbatul în cauză, acesta aflat sub influența băuturilor alcoolice nu a fost coerent și a declarat polițiștilor că dorește să se sinucidă. Barbatul a fost identificat și condus la o unitate spitalicească unde a fost internat”, arată polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Medic de la Floreasca, reacție la imaginile cu un bărbat care zace pe trotuarul din fața spitalului