Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a îngrozit satul cu poveşti despre canibalism, şi-a terorizat ani buni familia

Gheorghe Ursache, bărbatul din Iaşi care a îngrozit o comunitate întreagă după ce s-a sinucis, şi-a îngrozit mai întâi familia. Soţia bărbatului a stat, astăzi, de vorbă cu reporterii Observator.

Vezi și

Gheorghe Ursache, bărbatul din Iaşi care a îngrozit o comunitate întreagă după ce s-a sinucis, şi-a îngrozit mai întâi familia. Soţia bărbatului a stat, astăzi, de vorbă cu reporterii Observator. 

O soţie, un fiu şi un prieten sunt uniţi în durere. Dar se simt şi eliberaţi. Gheorghe Ursache i-a îngrozit pe toţi, cât a trăit.

Bărbatul de 43 de ani era în stare de orice, spun rudele. Soţia lui a stat de vorbă, astăzi, în exclusivitate cu reporterii Observator. A trăit alături de Gheorghe timp de 24 de ani. Ultimii doi i-a petrecut numai pe drumuri.

De teama lui, femeia şi-a luat băiatul şi cele două fete şi s-a mutat cu chirie. Atunci când a aflat de la fiul ei că în curtea casei din Victoria e îngropat un cadavru, soţia lui Gheorghe Ursache a avut un singur gând.

Nu era el, însă. Ci Viorel Manolache, un localnic de 55 de ani. Costel Rusu şi Neculai Dăscăliţă nu au fost găsiţi nici până acum. Poliţiştii şi angajaţii primăriei din Victoria au răscolit azi toată comuna după ei.

Costel Rusu are 50 de ani şi a fost dat dispărut de familie în urmă cu un an. Neculai Dăscăliţă are 67 de ani şi a plecat de acasă în luna decembrie, la o înmormântare. Dar nu s-a mai întors.

Nu vor afla nici dacă Gheorghe Ursache a fost canibal. Vecinii spun că bărbatul s-ar fi lăudat prin sat că mânca bucăţi din victimele lui. Dar autorităţile spun că au găsit părţile lipsă din cadavrul din curte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a îngrozit satul cu poveşti despre canibalism, şi-a terorizat ani buni familia