Antena Meniu Search
x

Barbatul care si-a nenorocit in bataie nevasta si cei trei copii, lasat liber de politisti

Tatal monstru din Vaslui, care si-a torturat copiii si i-a pus sa se dea singuri cu capul de pereti, e in continuare liber. Autoritatile au decis sa-l trimita doar la cursuri de reeducare, iar pe sotia si pe copiii maltratati, intr-un centru social.

Vezi și

Intre timp, oamenii care au chemat salvarea se tem ca individul se va razbuna.

Frica a inchis din nou gurile oamenilor din Albesti. Barbatul care si-a nenorocit in bataie nevasta si cei trei copii a fost lasat liber de politisti. Pana se termina ancheta politiei, barbatul nu e considerat periculos. Autoritatile au de gand sa-l imblanzeasca cu ajutorul psihologului.

Dupa ce au fost luati de acasa cu salvarea, cei trei frati si mama lor au ajuns in grija autoritatilor. Deocamdata sunt in siguranta, intr-un centru. S-ar putea intoarce acasa daca tatal promite ca nu-i mai bate.

Bataile pe care le primeau copiii si femeia nu erau un secret pentru nimeni din sat. Celor trei frati nu le-a luat nimeni apararea. Nici macar bunicul lor.

De frica barbatului, mama copiilor nu a facut plangere la politie. Legea spune acesta ar putea sta la inchisoare si 15 ani pentru ca si-a chinuit copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Barbatul care si-a nenorocit in bataie nevasta si cei trei copii, lasat liber de politisti