Antena Meniu Search
x

Barbatul retinut pentru uciderea afaceristului din Arad vrea sa fie liber

Barbatul retinut pentru uciderea afaceristului din Arad, disparut fara urma acum doua saptamani, vrea sa fie liber. Avocatul lui a incercat sa-i convinga pe magistrati ca, in lipsa cadavrului, nu poate fi nimeni suspectat de crima

Vezi și

Magistratii au ramas in pronuntare, asa ca ar trebui sa ia o decizie dintr-un minut in altul. Adrian Buleu a fost si astazi la fel de tacut. A spus doar ca isi mentine declaratia data in fata procurorilor. Si anume ca "este nevinovat". Si-a lasat, in schimb, avocatul sa vorbeasca. Acesta a sustinut ca anchetatorii nu au nicio dovada a crimei: nu au niciun cadavru, nu exista arma crimei si nici analizele la petele de sange nu au venit.

Mai mult, aparatorul lui Adrian Buleu a spus ca exista martori care l-au vazut pe omul de afaceri in viata exact la ora la care angajatii restaurantului spun ca au fost pusi sa stearga petele de sange de pe gresie.

Ramane de vazut daca argumentele au reusit sa-i convinga pe judecatori. In sala de judecata, suspectul a fost sustinut doar de sotia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Barbatul retinut pentru uciderea afaceristului din Arad vrea sa fie liber