Antena Meniu Search
x

Barcă dotată cu cadă de jacuzzi, în Statele Unite

Relaxarea la mare, la soare a căpătat plus valoare pe o plajă din Statele Unite. O firmă le face turiştilor o ofertă de relaxare unică: o croazieră în jacuzzi.

Vezi și

 Relaxarea la mare, la soare a căpătat plus valoare pe o plajă din Statele Unite. O firmă le face turiştilor o ofertă de relaxare unică: o croazieră în jacuzzi. Timp de o oră, stau în apă caldă, beau şampanie rece şi admiră peisajul.

E greu de spus dacă vorbim despre o cadă plutitoare sau despre o barcă unde se poate face baie. Croaziera din cadă e o idee nouă care a prins de minune pe plaja din California.

Clienţi sunt tinerii care vor să facă plajă şi baie, dar nu în apa oceanului, cam rece în această perioadă a anului. Aşa că plătesc 215 dolari pe oră ca să se relaxeze în cada pe valuri.

Din păcate, cel mult opt persoane se pot bucura în acelaşi timp de croazieră. E capacitatea maximă a căzii. Clienţii primesc şampanie din partea casei dar au la dispoziţie şi un grătar la care pot să-şi prepare hamburgeri sau fripturi.

Ideea căzii pe valuri îi aparţine unui tânăr afacerist local. Sunt 3 ani de când şi-a făcut planul. A început construcţia bărcii abia după ce a obţinut toate aprobările, inclusiv de la Paza de Coastă şi de la Salvamar. Acum speră că afacerea se va dovedi profitabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Barcă dotată cu cadă de jacuzzi, în Statele Unite