Antena Meniu Search
x

Băsescu nu-i va graţia pe Gică Popescu şi pe Gigi Becali

Întrebat dacă îl va graţia pe Gică Popescu, Traian Băsescu a oferit exemplul german, unde preşedintele lui Bayern a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare

UPDATE Traian Băsescu a hotărât azi ca nici lui Gigi Becali să nu-i fie acordată graţierea. Această decizie a fost luată după analizarea dosarului de graţiere a patronului Stelei. 

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, 28 martie, neacordarea graţierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de graţiere a domniei sale. Decizia domnului preşedinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului graţierii", se anunță într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

"Preşedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare şi nu am auzit pe nimeni care să spună că trebuie scos din închisoare. În schimb, la noi sunt adevărate campanii. Este proba de cultură a populaţiei, a mass-media faţă de justiţie. Dincolo de a avea un cod penal modern, trebuie să avem şi o cultură pe justiţie, care e pilonul fundamental al democraţiei", a spus Traian Băsescu la congresul avocaţilor. 

Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern, a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru o fraudă fiscală de 27 de milioane de euro. Acesta s-a autodenunţat, în speranţa că va scăpa doar cu o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, dar judecătorii au decis să-l închidă, bănuindu-l că nu a oferit toate informaţiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Băsescu nu-i va graţia pe Gică Popescu şi pe Gigi Becali