Antena Meniu Search
x

Basescu, ironizat de comunitatea gay

In Parlament, s-a ras mult astazi. Intalnirea a fost una cat se poate de serioasa: ateii, gnosticii si liber cugetatorii au organizat un congres pentru a discuta, printre altele, despre drepturile minoritatilor sexuale

Vezi și

Nici nu a mai contat ce era de subliniat. Sala a izbucnit in hohote de ras la vederea deja celebrei poze prezidentiale, cea in care Traian Basescu apare, tot un zambet, inconjurat de capete bisericesti. Momentul a produs rumoare printre romani, caci strainii nu au bagat de seama. Ei au mers mai departe cu mesajul lor indreptat spre minoritatile sexuale de la noi.

Din Parlamentulul Romaniei, la dezbatere a participat deputatul Remus Cernea. “Religia ar trebui predata intr-un mod neutru, nu intr-un mod confesional! Intentionez sa propun o modalitate a legii invatamantului, astfel incat materia religie sa fei predata intr-un mod neutru! Eu am propus parteneriatul civil! Ar functiona atat pentru cupluri heterosexuale cat si pentru persoane de acelasi sex! Legea este in curs de elaborare”, a declarat deputatul PER, Remus Cernea.

Redactarea este partea usoara. Ramane de vazut daca va avea parte de sustinerea colegilor sai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Basescu, ironizat de comunitatea gay