Antena Meniu Search
x

Timisoara: Bataie cu sabii pe strazi si in spitalul judetean

Interlopii transforma Vestul Romaniei in Vestul Salbatic. Si-au facut ring de box in holul Spitalului de Urgenta din Timisoara

Vezi și

Bataia a inceput intr-un club. Acolo si-au injunghiat rivalii cu sabiile, apoi au continuat lupta la spital. Printre medici si bolnavi, interlopii si-au luat revansa. Bataia a fost inregistrata de camerele de supraveghere din spital.

Ca intr-un ring de box, doua grupuri rivale se ataca fulgerator. Lovituri puternice, aplicate cu pumnii si cu picioarele. Doar ca ringul e sala de primiri urgente a Spitalului Judetean Timisoara, dar pentru batausi, asta nu conteaza. De o parte a salii, e lupta. In celalalt colt, e prima victima. Un barbat cu o sabie infipta in brat. Scenele sunt socante pentru spectatorii in halate albe. Cateva secunde nu stiu nici cum sa reactioneze. Apoi, instinctiv, preiau barbatul injunghiat. E scos din zona de razboi si dus spre sala de operatie. Victima e Tudor Stoiti, rivalul clanului Udrea. E flancat de doi barbati. Unul in fata, altul in spate. Se apara asa in fata dusmanului.

E Sorin Udrea, autointitulat Stapanul Orasului. El ar fi comandat bataia din club. Dupa aceste scene, filmate de camerele de supraveghere, a venit randul mascatilor sa intervina. Clanul Udrea a fost ridicat de pe terenul de fotbal, la marginea Timisoarei. Cand lipseste de la batai, Sorin Udrea e fotbalist in liga a patra. Aseara, a fost retinut alaturi de alti sase locotenenti de-ai sai.

Sorin Udrea se lauda cu prietenii in lumea fotbalului de top. In plus, in 2011, a fost prins cu o carabina, in masina sa. S-a dovedit a fi a unei prietene cu epoleti, o politista din Timis.

De data asta, membrii Clanului Udrea si-au petrecut noaptea in inchisoare. Ar putea urma si rivalii lor, pentru ca si ei ar fi atacat in trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Timisoara: Bataie cu sabii pe strazi si in spitalul judetean