Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie generală la o terasă din Mamaia, din cauza muzicii. Turiştii s-au încăierat între ei, apoi cu agenţii de pază (Video)

Mai mulţi turişti s-au bătut între ei, apoi cu agenţii de pază ai unei terase din Mamaia, din cauză că nu le plăcea muzica. Scandalagii s-au dus la DJ şi i-au cerut în mod repetat să schimbe muzica, moment în care acesta a alertat paza.

de Cristian Ionescu

la 20.07.2020 , 18:00

Bătaie generală în Mamaia, la o terasă, din cauza muzicii - captura Youtube
  • Turiştii au încercat să schimbe muzica localului
  • Alţi turişti nu au fost de acord, nici paznicii

Turiştii şi-au pierdut cumpătul şi au sărit să-i bată pe clienţi, apoi pe angajaţi, care încercau să le explice faptul că terasa respectivă are un program muzical şi nu se fac dedicaţii. A intervenit şi Poliţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

"Polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane și agentii unei firme de pază. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.  Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la sitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale. Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile. Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice", informează autorităţile.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Bătaie generală la o terasă din Mamaia, din cauza muzicii. Turiştii s-au încăierat între ei, apoi cu agenţii de pază (Video)