Antena Meniu Search
x

O bătrână ursoaică a ajuns să se bucure de libertate după o viaţă trăită între gratii şi betoane

După o viaţă trăită doar între gratii şi betoane, o bătrână ursoaică a ajuns, în sfârşit, să se bucure de libertate. „Băbuţa", aşa cum era strigată când trăia la Grădina Zoologică din Galaţi, a ajuns la Sanctuarul Liberty de la Zărneşti, unde îşi va petrece restul zilelor în linişte.

de Redactia Observator

la 23.06.2020, 11:45

Vezi și
  • Martina, așa cum e ea trecută în acte, s-a născut în 1986.
  • A stat câteva luni la Sfântu Gheorghe, la o fermă de găini.

Băbuţa, aşa cum obişnuia să fie alintată, şi-a petrecut toată viaţa la Grădina Zoologică din Galaţi.

Cuminte, cum era ştiută şi de personalul de la ZOO, a aşteptat în linişte să ajungă în noua ei casă. Bătrâna ursoaică îşi va continua viaţa în libertate, la sanctuarul de urşi de la Zărneşti.

Florin Ticuşan, managerul rezervaţiei: Cinci ore de drum, a fost cuminte, s-a comportat destul de bine.

Martina, așa cum e ea trecută în acte, s-a născut în 1986. A stat câteva luni la Sfântu Gheorghe, la o fermă de găini, și apoi a fost mutată la Grădina Zoologică din Galați.

Paula Ciotloş, vicepreşedinte asociaţie: A trăit 34 de ani la Grădina Zoologică din Galaţi taie a trăit acolo în acea cuşcă betonată aproape toată viaţa ei.

În rezervația de la Zărnești se află peste 100 de urși, cei mai mulți bătrâni și aduși din diferite locuri în care au stat în condiții grele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O bătrână ursoaică a ajuns să se bucure de libertate după o viaţă trăită între gratii şi betoane