Antena Meniu Search
x

Renumitul Bear Grylls, expertul britanic în supravieţuire, are de acum un concurent pe măsură în România

Un fost luptător în Legiunea Străină organizează tabere de supravieţuire în condiţii de iarnă, în care participanţii învăţă tehnici impresionante, de la modul în care ne adaptăm la temperaturile scăzute până la construirea unui iglu.

Vezi și

Un fost luptător în Legiunea Străină organizează tabere de supravieţuire în condiţii de iarnă, în care participanţii învăţă tehnici impresionante, de la modul în care ne adaptăm la temperaturile scăzute până la construirea unui iglu. Totul se desfăşoară în masivul Parâng. În weekendul proaspăt încheiat, zeci de persoane au participat la aceste cursuri.

În staţiunea Parâng, cadrul este feeric, dar misiunea e una de supravieţuire. Peste 50 de oameni învaţă de la Adi Câmpean, un fost luptător în Legiunea Străină, cum să se adapteze la condiţiile meteo extreme.

Pas cu pas sunt instruiţi acum să construiască un iglu care să le servească drept adăpost.

Pe lângă experienţa construirii unui iglu, cursanţii au învăţat cum să se echipeze corect pentru a rezista frigului, dar şi alte tehnici de supravieţuire. Organizatorul Adi Câmpeanu are o experienţă de cinci ani în compania de luptă montană a Legiunii Străine, iar tabăra din Parâng a ajuns la a doua ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Renumitul Bear Grylls, expertul britanic în supravieţuire, are de acum un concurent pe măsură în România