Antena Meniu Search
x

Bebelușul mort, infectat cu Covid-19, avea o lună de zile și era din Anina. Explicațiile DSP Caraş-Severin

Bebelușul de o lună de zile, care a murit după ce s-a infectat cu Covid-19, era din Anina și a fost internat la spital la începutul lunii aprilie, cu febră, inapetenţă, curbă ponderală nesatisfăcătoare şi hipotonie axială, iar după ce starea i s-a agravat, el a fost transferat la Sibiu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.05.2021, 17:17

Un bebeluș doarme cu mâna care îi acoperă chipul
Bebelușul mort, infectat cu Covid-19, avea o lună de zile și era din Anina - Profimedia Images imagine ilustrativa

DSP Caraş-Severin a transmis, sâmbătă, detalii despre decesul înregistrat la grupa de vârstă 0-9 ani, anunţat de Grupul de comunicare strategică.

Instituţia a precizat că este vorba despre un copil de o lună din Anina

”În data de 08.04.2021 se prezintă la SJUR cu febră, inapetenţă,curbă ponderala nesatisfăcătoare,hipotonie axială. A fost testat cu RT PCR pozitiv, în urmă consultării a fost trimis la Spitalul din Caransebeş în data de 09.04.2021, unde starea lui s-a agravat şi a fost transferat la secţia de AŢI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu”, a transmis DSP Caraş-Severin, potrivit news.ro.

Bebelușul decedat de Covid-19 avea comorbidități grave

Pe acelaşi subiect

Sursa citată a precizat că copilul suferea de encefalopatie nespecificată.

104 decese la pacienți confirmați cu Covid au fost înregistate în ultimele 24 de ore în România, a anunțat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Pe lângă decesul bebelușului, un alt deces a fost raportat la la categoria de vârstă 30-39 ani, două decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 8 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 28 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 35 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 29 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bebelușul mort, infectat cu Covid-19, avea o lună de zile și era din Anina. Explicațiile DSP Caraş-Severin