Antena Meniu Search
x

Becali, pregătiri de Crăciun în pușcărie

Gigi Becali face pregătirile de Crăciun în penitenciar. Va petrece sărbătoarea sfântă alături de deţinuţi şi deja a stabilit şi un program special

Vezi și

Gigi Becali face pregătirile de Crăciun în penitenciar. Va petrece sărbătoarea sfântă alături de deţinuţi şi deja a stabilit şi un program special. 

A impus însă câteva condiţii. Toată lumea trebuie să cânte colinde numai în limba română. Iar Moş Crăciun a fost darnic anul acesta. Pe lângă cele 5 zile de permisie pentru Revelion, Gigi a mai primit învoire încă două. 

Sute de colindători în treceau pragul şi erau răsplătiţi. Câte 50 de lei de fiecare. Acum însă pentru ei va fi al doilea an fără Becali de Crăciun. Milionarul îl va petrece alături de deţinuţii de la Poarta Albă. Acasă îl aşteaptă totuşi familia.

Una caldă, una rece. La începutul anului ar trebui să plătească peste 300 de mii de euro, restanţe la casa de asigurări de sanatate ilfov. Dacă nu îşi va plăti datoriile riscă să fie executat silit.

Gigi Becali ar trebui să iasă din penitenciar pe 27 decembrie şi ar avea voie să stea împreună cu familia până pe 3 ianuarie când trebuie să se întoarcă din nou după gratii. Nu pentru mult timp, speră el. Becali ar putea să fie eliberat condiţionat peste două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Becali, pregătiri de Crăciun în pușcărie