Antena Meniu Search
x

Berzele de la Schitu Goleşti au deja casă nouă

Berzele de la Schitu Goleşti şi-au schimbat adresa şi au deja casă nouă. Păsările şi-au făcut încă un cuib, pe un stâlp electric, tot în centrul comunei

Vezi și

Berzele de la Schitu Goleşti şi-au schimbat adresa şi au deja casă nouă. Păsările şi-au făcut încă un cuib, pe un stâlp electric, tot în centrul comunei

Nu s-au îndepărtat prea mult de bărbatul care a cerut să fie mutate şi au încălcat deja ordinul de ministru. EA Dar ceilalţi localnici sunt mândri de ele.  Barza pare că-şi cheamă partenerul, iar el trebuie să apară cu câteva ramuri în cioc. Spectacolul din vârful stâlpului îi bucură în mod deosebit pe copii.

Toată lumea ştie povestea lor. Păsările şi-au construit singure cuibul şi au ajuns la ultimele finisări. Sunt fericite, chiar dacă le-a fost dărâmată vechea locuinţă.

Ministrul Mediului a cerut mutarea berzelor la marginea localităţii, pentru că acestea l-ar fi deranjat pe vecinul lor. Bărbatul s-a plâns că n-a mai avut linişte de 20 de ani.

Pasările şi-au ales singure noua adresă, pe aceeaşi stradă din Schitu Goleşti. Noii vecini speră să fie lăsate în pace, ca să aducă noroc tot anul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Berzele de la Schitu Goleşti au deja casă nouă