Antena Meniu Search
x

Video Bijuterii pe roţi, atracţia de la poalele Transalpinei. Cea mai importantă piesă de la expoziţie, o motocicletă fabricată în 1928

Mai multe "bijuterii pe roţi" aşteaptă să fie admirate la poalele Transalpinei, în Gorj. Pasionaţii de motoare vechi şi-au dat astăzi întânire acolo.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 25.03.2023, 14:03

Vezi și

Maşinile retro şi motocicletele vechi de aproape un secol sunt expuse în Novaci.

Diana Speretoiu, reporter Observator: Sunt printre norocoşii care au avut ocazia să stea la volanul unei astfel de bijuterii pe patru roţi. Vorbim despre o maşină fabricată în Italia, care este o maşină de epocă. Dacă te uiţi în jur, ai impresia că eşti într-un film de epocă. Maşini vechi de aproape 80 de ani sau motociclete care mai au puţin şi împlinesc un secol.

Cea mai importantă piesă de la expoziţie este o motocicletă fabricată în 1928, care a văzut multe drumuri la viaţa ei. Vorbim despre o colecţie privată, care astăzi bucură privirile curioşilor, aici, în oraşul Novaci, la poalele Transalpinei. Maşini şi motociclete cumpărate la licitaţie, în special din Italia sau Spania. Toate maşinile prezentate la expoziţie sunt în stare foarte bună, perfect funcţionale şi gata de o nouă plimbare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bijuterii pe roţi, atracţia de la poalele Transalpinei. Cea mai importantă piesă de la expoziţie, o motocicletă fabricată în 1928