Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bilanţul ISU. Peste 300 de intervenţii, după seara de coşmar din Bucureşti

Zona Bucureşti-Ilfov a fost lovită, vineri după-amiaza şi seara, de o furtună uriaşă care a lăsat în urma ei zeci de străzi inundate.

de Redactia Observator

la 25.05.2019 , 07:50

Peste 200 de case au fost inundate, vineri, în Bucureşti şi Ilfov Pompierii au lucrat la foc continuu pentru a evacua apa - ISU Bucureşti-Ilfov

Zona Bucureşti-Ilfov a fost lovită, vineri după-amiaza şi seara, de o furtună uriaşă care a lăsat în urma ei zeci de străzi inundate.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au lucrat la foc continuu, pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pentru a îndepărta efectele furtunii.

Peste 200 de case au fost inundate, vineri, în Bucureşti şi Ilfov

Articolul continuă după reclamă

Iar ultimul bilanţ provizoriu arată că cei de la ISU au intervenit în peste 300 de cazuri de la momentul în care s-a instalat prima avertizare meteo nowcasting ce a vizat zona Bucureşti-Ilfov.

S-a intervenit punctual pentru extragerea apei acumulate în locuinţe, curţi şi subsoluri, dar şi în mai multe locuri publice cum ar fi staţii de metrou ori Centrul Expoziţional Romexpo.

Au fost în jur de 150 de intervenţii în Bucureşti şi aproape 200 de intervenţii în Ilfov. La această oră se mai lucrează intens în zona oraşului Pantelimon, unde se intervine cu motopompe pentru extragerea apei.

Pe parcursul nopţii a fost evacuată apa din aproape 200 de locuinţe, peste 50 de curţi şi 15 locuri publice.

Reprezentanţii ISU dau asigurări că "acţiunile noastre vor continua, atâta timp cât populaţia are nevoie de ajutorul nostru".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bilanţul ISU. Peste 300 de intervenţii, după seara de coşmar din Bucureşti