Antena Meniu Search
x

Video Bolid de lux, ridicat de Poliţia Locală din Mamaia. Şoferul utiliza şi plăcuțe de înmatriculare neoficiale

Un autoturism de lux a fost ridicat din staţiunea Mamaia, după ce a blocat calea de acces în parcarea dintr-un cartier rezidenţial. Bolidul a fost ridicat Poliţia Locală, care a fost solicită de localnici.

de Monica Palade

la 10.08.2021, 17:26

Vezi și

Maşina de zeci de mii de euro a fost lăsată pe mijlocul străzii, fără ca şoferului să-i pese că blochează accesul altor autoturisme. Pentru tupeul său, conducătorul auto, un român cu cetățenie engleză, în vârstă de 45 de ani, trebuie să scoată din buzunar ceva bani.

O sumă uriaşă pentru tupeu 

Pentru ridicarea mașinii și eliberarea căii de acces va trebui să plătească 450 de lei. La această sumă se mai adaugă 120 de lei pentru transportul mașinii în parcul auto al Primăriei Constanța, încă 60 de lei pentru fiecare zi în care mașina va rămâne în parc, dar și trei puncte de penalizare.

Turistul riscă o sancțiune și pentru utilizarea plăcuțelor de înmatriculare neoficiale, cu nume obscen, pe care le ale montate pe mașină. În cazul în care mașina ar fi depistată în trafic, șoferul va plăti până la 435 de lei amendă și se va alege și cu 3 puncte de penalizare, informează reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bolid de lux, ridicat de Poliţia Locală din Mamaia. Şoferul utiliza şi plăcuțe de înmatriculare neoficiale