Antena Meniu Search
x

Sotia fostului fotbalist Nae Ionescu risca sa ramana pe strada

Fiul ei a facut un credit la banca si a girat cu apartamentul ei. Nu a platit ratele, iar de trei ani, si-a parasit si mama. Casa a fost scoasa la licitatie. Fara ajutor, femeia ameninta ca se sinucide daca va ajunge pe drumuri.

Vezi și

“A fost casa mea frumoasa. Care nu mai este. Am amintirile cele mai frumoase in ea, cu sotul meu. De la varsta de 19 ani si pana s-a pierdut si in continuare! Pana acum trei ani, cand am aflat nenorocirea”, spune Elena Ionescu.

O casa goala si multa durere. Doar peretii albi stiu cate lacrimi a varsat Elena Ionescu, sotia fostului fostbalist Nae Ionescu, de la Petrolul Ploiesti, care s-a stins in 1997.

Bolnava de cancer uterin, cu multiple metastaze, femeia a primit o lovitura cumplita chiar de la propriul sau fiu. Tanarul a convins-o sa treaca apartamentul pe numele lui. Apoi, a luat un credit de aproape 50.000 de euro si a pus drept gaj locuinta. Nu a platit ratele si lasat-o pe mama lui sa se descurce cu povara. De atunci, nu i-a mai dat niciun semn: “Niciodata nu m-am gandit ca acest copil isi va bate joc de mama lui. Cum un copil sa uite de mama care i-a dat viata, de mama care i-a dat lumina zilei si acum sa plece”.

Doborata de suparare, femeia a incercat sa se sinucida. Inainte, le-a scris celor dragi, prietenilor si nepoatei scrisori de adio.

A fost salvata de vecini, dar durerea a ramas. Averea ei este o mana de fotografii.

Isi gaseste alinare in drumurile pe care le face la mormantul sotului sau.

Pensia de 400 de lei de abia ii permite sa traiasca. Mananca la o cantina sociala si doarme la prieteni, dar de ce i-a fost frica nu a scapat. Casa a fost scoasa la licitatie pe 10 mai.

Singura speranta a sotiei fotbalistului Nae Ionescu ar fi ca cineva sa-i cumpere apartamentul si sa-i permita sa locuiasca acolo, pana va muri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sotia fostului fotbalist Nae Ionescu risca sa ramana pe strada