Antena Meniu Search
x

Video Bond, câinele poliţist, a devenit spaima hoţilor din Sibiu. Legătura specială cu instructorul său, Cristi: "Suntem ca o familie"

Îl cheamă Bond şi este spaima răufăcătorilor. Nu este vorba de agentul 007, ci de un câine poliţist din Sibiu, specializat în depistarea hoţilor, dar şi în găsirea persoanelor dispărute. Bond are o legătură specială cu instructorul său. Împart aceeaşi zi şi lună de naştere.

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 09:04

Vezi și

Mai ceva ca James Bond! Câinele poliţist a reuşit să se remarce încă din anul 2019, după ce a absolvit cu brio cursurile de specializare pentru depistarea urmelor de miros.

Bond şi instructorul lui, Cristi, sunt ca o familie

"A găsit un obiect, o mănuşă, iar acum o să fie recompensat cu jucăria. Bravo!" Cristi este instructorul lui Bond. O legătură specială s-a format între cei doi, prima întâlnire fiind oarecum predestinată. "Mi s-a distribuit, iar în ziua când am fost să îl preiau am observat în documentele acestuia că este născut în aceeaşi zi şi aceeaşi lună ca şi mine. Suntem ca o familie", povesteşte Cristi Blaga, instructor.

Câinele poliţist a devenit spaima hoţilor

Încă de la început, Bond s-a dovedit a fi foarte curajos. A devenit spaima hoţilor, reuşind să le ia cu uşurinţă urma. Până în prezent are la activ zeci de misiuni îndeplinite cu succes. "Anul trecut am avut o spargere la o societate comercială. Bond ne-a condus pe o urmă de miros, până într-o anumită zonă, unde am găsit bunurile sustrase", îşi aminteşte Cristi Blaga.

Şi în cazul persoanelor dispărute, Bond s-a dovedit a fi un ajutor de nădejde pentru oamenii legii, care uneori se simt depăşiţi de situaţie. Cristi şi Bond fac parte din Grupa Operativă canină din cadrul Inspectoratului Judetean de Poliţie Sibiu. De curând, Bond a ajutat la găsirea unui sibian pierdut în zona Vârfului Măgura. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bond, câinele poliţist, a devenit spaima hoţilor din Sibiu. Legătura specială cu instructorul său, Cristi: "Suntem ca o familie"