Antena Meniu Search
x

Bărbat de 49 de ani, mutilat în propria casă din Botoşani. Principala suspectă este chiar soţia (Video)

Crimă şocantă într-un sat din judeţul Botoşani. Un bărbat de 49 de ani a fost mutilat în miez de noapte, iar principala suspectă este chiar soţia sa. Femeia ar fi luat un cuţit din bucătărie şi şi-ar fi atacat soţul.

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 09:54

Vezi și

Crimă şocantă într-un sat din judeţul Botoşani. Un bărbat de 49 de ani a fost mutilat în miez de noapte, iar principala suspectă este chiar soţia sa. Femeia ar fi luat un cuţit din bucătărie şi şi-ar fi atacat soţul. Omul a căzut secerat, după ce a fost înjunghiat de trei ori în zona inghinală. Presupusa agresoare a fost imediat reţinută de oamenii legii.

Alarma la 112 a fost dată de unchiul bărbatului, care locuia împreună cu copiii săi sub acelaşi acoperiş cu cei doi soţi. Bărbatul a auzit ţipetele femeii, iar când a mers la ei în cameră, a avut un şoc.

Cele trei lovituri de cuţit în zona genitală i-au fost fatale bărbatului. Medicii nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa. Pierduse deja prea mult sânge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vecinii sunt şi ei şocaţi de veste. Alcoolul se pare, totuşi, că nu era străin de familie. Soţia bărbatului, în vârstă de 45 de ani, a fost dusă la secţie de poliţişti şi reţinută pentru 24 de ore.

Femeia nu a făcut nicio declaraţie. Un dosar penal pentru omor a fost deschis acum în acest caz, iar ancheta trebuie să stabilească ce anume s-a petrecut între cei doi.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbat de 49 de ani, mutilat în propria casă din Botoşani. Principala suspectă este chiar soţia (Video)