Antena Meniu Search
x

Botoşani: Femeie de 37 de ani înjunghiată de un adolescent de 16 ani

Poliţiştii din judeţul Botoşani sunt în alertă! Îl caută pe un adolescent de 16 ani care a înjunghiat-o pe o mamă a cinci copii. Femeia l-a întâlnit din întâmplare pe stradă şi a vrut să-l întrebe de ce l-a bătut în urmă cu câteva săptămâni pe unul dintre fiii săi.

Vezi și

 Dar tânărul a atacat-o din senin cu un cuţit. Nu i-a păsat că fiica de nouă ani a femeii vede întreaga scenă. Din fericire soţul era în apropiere şi a reuşit să-l alunge pe agresor şi să-i salveze viaţa femeii.

Ieri, când se întorceau de la naşi împreună cu fiica lor de nouă ani, părinţii băiatului l-au întâlnit pe bătăuş. Iar mama a mers să-i ceară socoateală adolescentului de 16 ani.

Dar în loc de răspuns femeia a primit o lovitură de moarte. Femeia s-a prăbuşit până când soţul, care era la câţiva metri depărtare, i-a sărit în ajutor.

Agresorul a fugit, iar soţul victimei a sunat la 112. Prea slăbită să mai vorbească, femeia care are cinci copii a fost dusă direct în sala de operaţii.

Adolescentul care a încercat să o omoare este căutat acum de poliţişti. De data asta băiatul nu va mai scăpa cu o amedă. Riscă să fie acuzat de tentativă la omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Botoşani: Femeie de 37 de ani înjunghiată de un adolescent de 16 ani