Antena Meniu Search
x

Braşov: Copil mort acasă, după externare

Durere şi revoltă într-o familie sărmană din Săcele, judeţul Braşov, după ce un copil de 9 ani s-a stins la scurt timp după ce a fost externat.

Vezi și

 Durere şi revoltă într-o familie sărmană din Săcele, judeţul Braşov, după ce un copil de 9 ani s-a stins la scurt timp după ce a fost externat. Părinţii spun că medicii l-au ţinut o săptămână în spital apoi i-au dat drumul, deşi starea lui era la fel de gravă.

În plus, nu i-ar fi dat nici măcar o reţetă. Doctorii spun însă că băiatul mai avea şi alte probleme de sănătate, pe care nu le puteau rezolva ei. Două zile. Atât a mai trăit băiatul după ce a fost trimis acasă. Deşi medicii i-ar fi liniştit pe părinţi şi le-ar fi spus că totul va fi bine.

Acum 10 zile, băiatul a ajuns la urgenţă la Spitalului de Copii din Braşov. După numai o zi a fost transferat la Spitalul de Boli infecţioase, unde a rămas o săptămână. În tot acest timp, părinţii, oameni fără carte, au crezut că cel mic are oreion.

În realitate, băiatul fusese diagnosticat şi cu sinuzită şi pneumonie. Oamenii aveau de gând să meargă cu el azi la medicul de familie. Dar n-au mai apucat.

Cadavrul va fi necropsiat la medicina legală Braşov. facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul. Părinţii şi ceilalţi copii ai lor locuiesc într-o baracă şi trăiesc din alocaţiile celor mici. Oamenii n-au bani pentru înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Braşov: Copil mort acasă, după externare