Antena Meniu Search
x

O bucată de tencuială, căzută de pe o clădire din București, a rănit grav o femeie

Mereu ne întrebăm cu groază ce s-ar întâmpla cu Bucureştiul la un cutremur mai serios, căci ştim bine, sunt multe clădirile vechi şi prea puţine, reabilitările. Problema este că nici nu e nevoie de un seism, ca bucăţi de tencuială să se desprindă de pe faţedele nerenovate de zeci de ani.

de Redactia Observator

la 29.08.2019, 14:58

Vezi și

Mereu ne întrebăm cu groază ce s-ar întâmpla cu Bucureştiul la un cutremur mai serios, căci ştim bine, sunt multe clădirile vechi şi prea puţine, reabilitările. Problema este că nici nu e nevoie de un seism, ca bucăţi de tencuială să se desprindă de pe faţedele nerenovate de zeci de ani. O demonstrează un incident petrecut recent pe Calea Dorobanţilor.

S-a lăsat și cu o victimă: o femeie de 70 de ani care a avut ghinionul să treacă pe acolo, fix în momentul în care o bucată din peretele unui imobil s-a prăvălit peste ea. O echipa Observator a găsit-o acum, la patru săptămâni de la incident, încă în convalescenţă. Primăria l-a amendat pe proprietarul italian al blocului, dar victima nu vrea să se oprească aici. Şi-a angajat un avocat şi îşi caută dreptatea în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » O bucată de tencuială, căzută de pe o clădire din București, a rănit grav o femeie