Antena Meniu Search
x

UPDATE! Bucuresti: Impuscaturi in plina strada

Un barbat a fost impuscat in picior, pe o strada in Bucuresti, in plina zi. Este vorba despre o operatiune declansata de politie pentru prinderea unor persoane, suspectate de mai multe talharii

Vezi și

UPDATE 14:30  Barbatul impuscat in picior a fost transportat la sectie pentru cercetari. De asemenea, si cel de-al doilea suspect a fost ranit.

“Din cate am inteles, este vorba despre o intreaga grupare infractionala, nu doar despre doi suspecti, specualizata in talharii si furt care era monitorizata de mai bine de trei luni de zile. La aceasta actiune au participat inclusiv ofiteri ai Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul IGPR”, a explicat Diana Tache, fost ofiter MAI.

Conform primelor informatii, incidentul s-a produs in cartierul Pantelimon, in zona Spitalului de Oncologie. Potrivit martorilor, agentii urmareau o masina cu numere de Vrancea si au tras trei focuri de avertizare. Suspectii au coborat din masina si au incercat sa fuga. Persoanele din masina nu au luat in seama somatia, iar politistii au fost nevoiti sa deschida focul, o persoana fiind ranita.

Masina din Vrancea a fost accidentata de o masina a politiei. Barbatul ranit nu se afla in stare grava, acesta fiind dus imediat la o ambulanta SMURD si transportat la Spitalul Pantelimon.

Traficul a fost restrictionat pe o banda, insa nu blocat, desi este o zona intens circulata.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Bucuresti: Impuscaturi in plina strada