Antena Meniu Search
x

Bucuresti - Ploiesti, autostrada parasita

Autostrada Bucuresti-Ploiesti arata ca un drum parasit. La aproape un an de la inaugurare, multe dintre lucrarile de amenajare au fost abandonate. Parcarile sunt inexistente si gardurile de protectie inutile

Vezi și

Soferii care ajung pe autostrada Bucuresti - Ploiesti constata ca indicatoarele duc spre nicaieri. Singura solutie este sa se intoarca, din nou, in soseaua de centura. Chiar daca ar trece de bariere n-ar ajunge prea departe. Drumul se termina brusc in mijlocul campului. Iar astfel de situatii se intalnesc la tot pasul pe aceasta autostrada. Numeroasele pasarele construite pe deasupra autostrazii fac legatura intre padure si ogor. “In acest moment, este o autostrada parasita de constructori. Lipsesc elemente de semnalizare, presemnalizare, obligatorii. Incep sa dispara elementele din lemn folosite pentru a proteja traficul de vanturile laterale”, a declarat Augustin Hagiu, reprezentant al Federatiei Transportatorilor. Iar panourile antifonice sunt pe alocuri inexistente. Motive in plus pentru ca soferii sa evite aceasta ruta.

Pe A3, intre Bucuresti si Ploiesti nu exista nici parcari, nici spatii de odihna. Pentru acestea, Compania Nationala de Autostrazi va organiza o noua licitatie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Bucuresti - Ploiesti, autostrada parasita