Antena Meniu Search
x

Bunica Sofia, sărbătorită de copiii de la grădiniţa unde munceşte de câteva decenii

Cea mai în vârstă angajată din România a fost răsfăţată de copiii de la grădiniţa la care este îngrijitoare de câteva decenii. La cei 84 de ani, bunica Sofia face curățenie şi are grijă de copiii din localitatea gorjeană Motru.

de Redactia Observator

la 09.03.2020, 18:06

Vezi și
  • De 8 Martie, cei mici au răsplătit-o cu flori.
  • Bunica Sofia este încă sprintenă şi ageră.

Cea mai în vârstă angajată din România a fost răsfăţată de copiii de la grădiniţa la care este îngrijitoare de câteva decenii. La cei 84 de ani, bunica Sofia face curățenie şi are grijă de copiii din localitatea gorjeană Motru. De 8 Martie, cei mici au răsplătit-o cu flori, ciocolată și cântece. 

La 84 de ani, bunica Sofia este încă sprintenă şi ageră. Se trezeşte cu noaptea în cap, iar la 5, când nici bine nu se crapă de zi este deja în grădinița din satul Leurda. Ajunsă aici face curat pe holuri şi în clase, apoi aprinde focul ca să le fie cald celor mici.

Şi pentru că de fiecare dată bunicuţa Sofia îi rasfaţă pe cei mici, astăzi a venit rândul ei. A primit flori, cadouri şi multă ciocolată pentru ziua de 8 Martie, care a picat în weekend. Pentru că este bunica de suflet a copiilor din grădiniţă, cei mici i-au cântat și i-au mulțumit că are grijă de ei.

Nu doar copiii au surprins-o plăcut pe bunica Sofia, ci şi părinţii acestora cărora tot ea le-a purtat de grijă ani la rând.

Cu un toiag într-o mână şi darurile în alta, bunica Sofia pleacă spre casă atunci când alţii abia încep munca. Mâine când nici nu se crapă de zi o ia de la capăt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bunica Sofia, sărbătorită de copiii de la grădiniţa unde munceşte de câteva decenii