Antena Meniu Search
x

Burse pentru managerii români la programul Sheffield Executive MBA în București

Observator și Universitatea Sheffield oferă profesionișilor cu o vârstă minimă de 28 de ani și peste cinci ani de experiență după absolvirea facultății.

Bursă EMBA oferită de Observator şi Universitatea Sheffield - Observator

Observator și Universitatea Sheffield oferă profesionișilor cu o vârstă minimă de 28 de ani și peste cinci ani de experiență după absolvirea facultății, oportunitatea de a câștiga o bursă integrală Executive MBA pe o perioadă de doi ani, începând din noiembrie 2018.

Înscrierile se fac pe platforma  https://observator.tv/bursa-sheffield/ . Cei mai buni candidați, selectați în urma evaluării scrisorii de motivație și a CV-ului, vor fi chemați pentru un interviu cu o comisie de evaluare, formată din reprezentanți ai Universității Sheffield din București și Mihaela Călin, prezentator Observator 13 și 16. Toți candidații chemați pentru interviu vor primi o bursă parțială, iar marele câștigător va fi beneficiarul unei burse integrale.

Programul EMBA al Universitatii Sheffield este predat cu succes in Marea Britanie, cât si in regiunea S-E europeană , în țări precum Grecia, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Armenia, Georgia. Exec. MBA-ul Sheffield este oferit in Bucuresti din anul 2006 si a inregistrat un real succes, având in fiecare an două grupe a câte 25 de cursanți middle și top management. 

Studenții sunt atrași de:

Pe acelaşi subiect
  • prestigiul și tradiția academică a Universității Sheffield
  • corpul profesoral exclusiv internațional (UK, SUA, GR, Canada)
  • modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe lună)
  • networking (12 module în Bucuresti si 2 săptămâni rezidențiale în UK și Grecia alături de colegii din peste 15 țări)
  • un MBA care combină teoria cu practica și are 6 specializari (marketing, management, logistica, finante, healthcare management, HR)
  • predarea in 7 țări, dând astfel posibilitatea studenților să participe la cursuri in oricare dintre țările implicate în program
  • acreditările internaționale atât europene cât și americane (AMBA, AACBS, BAC etc)
  • dublă licențiere (Diploma Executive MBA Sheffield cât si diploma CMI (Chartered Management Institute ), cea mai importantă  organizație în management din UK)

Universitatea Sheffield este una dintre top 10 universități britanice, se mândrește cu cinci laureați ai premiului Nobel și a fost declarată Universitatea anului 2011 de către Times Higher Education.

Candidaților – mult succes!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Burse pentru managerii români la programul Sheffield Executive MBA în București