Antena Meniu Search
x

Ca sa-si salveze fratii din casa cuprinsa de flacari, o fata de 16 ani a intrat dupa ei in foc

S-a aruncat in foc cu mainile goale pentru a-si salva fratii din casa inghitita de flacari. O adolescenta de numai 16 ani, dintr-un sat din Timis, a ajuns cu arsuri grave la spital dupa ce casa in care locuia s-a aprins de la un scurtcircuit

Vezi și

Focul a inghitit casa in cateva minute. Si odata cu ea noua suflete. O mama si cei opt copii ai ei. Ar fi murit daca fata de 16 ani nu si-ar fi scos fratii, pe brate, din flacari. “S-a dus dupa fratii ei, saraca, sa-i scoata din foc. Foarte bine a facut, saracuta de ea”, a declarat medicul de pe ambulanta.

S-a ales cu arsuri grave pe tot corpul, dar a salvat sapte vieti. Mama si fratii ei au fost ingrijiti de medici, direct in ambulante.

Pe ulitele satului a fost revolta. Fara scara si fara hidranti, pompierii abia au reusit sa sa ajunga la foc. Asa ca flacarile au fost stinse dupa cateva ore. In urma, au ramas doar peretii negri ai casei. Si opt copii, orfani de tata, fara un acoperis deasupra capului. Cel mai probabil, flacarile s-ar fi aprins de la un scurtcircuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ca sa-si salveze fratii din casa cuprinsa de flacari, o fata de 16 ani a intrat dupa ei in foc