Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire macabră la Galați. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină, foarte aproape de locul unui festival

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o mașină, pe un platou din Galați, unde în acest weekend a fost organizat un festival. Autoritățile spun că bărbatul ar fi murit în urmă cu câteva zile.

de Redactia Observator

la 10.06.2018 , 21:33

Descoperire macabră la Galați. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină, foarte aproape de locul unui festival Descoperire macabră la Galați. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină, foarte aproape de locul unui festival - Sursă: Hepta

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o mașină, pe un platou din Galați, unde în acest weekend a fost organizat un festival. Autoritățile spun că bărbatul ar fi murit în urmă cu câteva zile.

Potrivit primelor informații, bărbatul se despărțise recent de soța lui și că se mutase, practic, în mașina în care a fost găsit. Avea probleme de sănătate, din cauza cărora e posibil să fi intervenit decesul. Nu au fost găsite urme de violență pe corpul său. 

Autoritățile spun că ar fi decedat cu câteva zile în urmă, dat fiind faptul că martorii care i-au alertat au descoperit cadavrul bărbatului după mirosul foarte puternic.

Articolul continuă după reclamă

”Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din Galaţi, găsit într-un autoturism pe platoul de la Stadionul Dunărea. Nu avea urme de leziune şi era în stare de putrefacţie. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Dacă necropsia va scoate la iveală alte detalii se va schimba încadrarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Autoritățile gălățene au deschs o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele morții bărbatului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Descoperire macabră la Galați. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină, foarte aproape de locul unui festival