Antena Meniu Search
x

Cadou de 10.000 de euro pentru Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. După certuri nenumărate şi la fel de multe împăcări, sfârşitul de an i-a prins în toane bune

Vezi și

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. După certuri nenumărate şi la fel de multe împăcări, sfârşitul de an i-a prins în toane bune

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană vor sărbători Anul nou, la munte, alături de copiii lor. Acolo au fost şi de Crăciun, unde Moş Crăciun a sosit plin de daruri. Cel pentru Adirana nu a venit, cum ne-am fi aşteptat, de la Silviu Prigoană.

„Adriana a primit o excursie de 10.000 de euro, la munte, la un hotel cu toate condiţiile, unde să facă spa şi alte metode de relxare, iar copiii să facă sport. Poate ea a crezut că totul i se cuvine, ca şi această vacanţă şi nu a luat-o ca pe un cadou de Moş Crăciun. Dar chiar a fost cadou, plătit de Honorius, fi-su vitreg, cu care ea se judecă."

Însă nici Moşul Prigoană nu a uitat de cadou. "O să-i ia un parfum şi o să i-l pună în galoşi. Moşu i-a mai adus multă libertate, dar ea nu ştie sa aprecieze ce are lângă".

Adriana a rămas impresionată de gestul lui Honorius. Dar crede că la cadoul de 10.000 de euro a contribuit şi soţul ei. „Eu apreciez că soţul meu face lucruri pentru copii şi-i duce la munte, că eu am avut filmări. Eu nu pot să-mi permit să stau la cel mai scump hotel de la munte şi faptul că frăţiorul lor mai mare a făcut acest gest, este foarte frumos. Ştiam asta."

Iar dacă ar fi să îşi pună o dorinţă, Bahmu speră ca în anul care vine, relaţia dintre ea şi Prigoană să fie mai liniştită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cadou de 10.000 de euro pentru Adriana Bahmuțeanu