Antena Meniu Search
x

Câinele poliţist care a uimit întreaga Românie încă de la prima sa misiune. Ce a făcut patrupedul

Abia întors de la cursurile speciale de dresaj, un câine poliţist din Iaşi a ajuns celebru

Abia întors de la cursurile speciale de dresaj, un câine poliţist din Iaşi a ajuns celebru.

În prima misiune care i-a fost încredinţată, a reuşit să găsească o batrână dispăruta în pădure. Femeia se rătăcise şi risca să moară. Sav i-a luat urma şi i-a dus pe anchetatori la locul în care se afla bătrâna.

Un bărbat din comuna Sireţel a dat alarma vineri dimineaţă. Le-a spus poliţistilor că mama sa în vârstă de 74 de ani dispăruse de acasă cu o noapte în urmă. Imediat, echipele de căutare au pornit să scotocească pădurile din jur, fără rezultat, însă, în primele zile.

Femeia a fost găsită la 20 de kilometri depărtare de câinle poliţist şi instructorul său.

Bătrâna era inconştientă iar instructorul lui Sav a fost nevoit s-o care în spate cale de aproape cinci kilometri. A ajuns la timp la ambulanţă, iar echipajul a transportat-o pe bătrână la spital, unde medicii au reuşit să o stabilizeze. Sav are un an şi jumătate şi în ultimele cinci luni a urmat cursuri speciale de dresaj la Centrul Chinologic din Sibiu unde sunt instruiţi toţi câinii poliţişti din ţară, informează tvr.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Câinele poliţist care a uimit întreaga Românie încă de la prima sa misiune. Ce a făcut patrupedul