Antena Meniu Search
x

Video Câini şi pisici, adoptaţi direct de pe Arena Naţională, la cel mai mare târg de adopţii din acest an

Pe Arena Naţională nu s-a jucat azi fotbal, însă pe gazon s-au jucat ghemotoace simpatice de blană. S-a deschis cel mai mare târg de adopţii de anul acesta şi zeci de căţei şi pisici şi-au aşteptat stăpânul. Cei mai mulţi dintre ei, au de astăzi o nouă familie. 

de Redactia Observator

la 15.05.2022, 21:36

Vezi și

De la ora 10 dimineaţa, Arena Naţională a fost plină de căţei şi pisici gata de dat spre adopţie. În prima oră şi-au găsit stăpâni 10 animale de companie. 

Ania are 9 ani şi îşi doreşte un câine de când se ştie. 

Ania: Ar fi mai greu sa avem grija de un pui ca ar fi foarte foarte energic, dar şi eu sunt energică şi mi-ar plăcea să îl plimb in parc. 

Mama Aniei: Admiram tot ce se intampla aici, cata grija exista faţă de acesti catelusi iar familiile să stie la ce se inhamă. 

Pe acelaşi subiect

Animalele de companie îşi caută stăpâni

Toate animalele sunt pregătite înainte de a fi date spre adopţie. 

Cătălina Trănescu, reprezentant ASPA: Toţi căţeii din centrele ASPA Sunt sanatosi, deparazitaţi, vaccinaţi si inainte să-i dăm spre adopţie ei sunt şi sterilizaţi. Anul trecut au fost adoptati de la aspa peste 2.000 de căţei. 

Şi la fel de mulţi sunt abandonaţi. Cei de la Autoritatea pentru Protecția Animalelor ridică, în medie, 10 câini în fiecare zi. 

Reporter: Vă bate gândul să luati de aici un căţeluş acasă sau o pisică?

Nicuşor Dan, primarul Capitalei:  Am primit ordin cand am plecat din casă, nu cumva să... nu cumva. Stau la primarie de la 9 la 9 şi nu vreau să îi aduc sotiei si mai multe obligatii. 

Bucureştenii sunt în top în ceea ce priveşte animalele de companie. Peste 600.000 de locuitori ai Capitalei deţin un căţel sau o pisică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Câini şi pisici, adoptaţi direct de pe Arena Naţională, la cel mai mare târg de adopţii din acest an