Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câinii poliţişti, noii colegi ai patrulelor de poliţie din Braşov (Video)

IPJ Braşov a anunţat că patrulele de Poliţie din Braşov vor primi suportul câinilor poliţişti, pentru o mai bună prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

de Cristian Ionescu

la 11.09.2019 , 13:43

- IPJ Braşov

IPJ Braşov a anunţat că patrulele de Poliţie din Braşov vor primi suportul câinilor poliţişti, pentru o mai bună prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

Patrulele cu câini poliţişti vor acţiona pe străzile aglomerate, în parcuri sau zone unde se desfăşoare evenimente, sau lângă şcoli. 

Patrulele de Poliţie din Braşov au primit noi colegi

Articolul continuă după reclamă

IPJ Braşov informează că, având în vedere prioritățile instituționale ale Poliției Române, relativ la vizibilitatea activităților de prevenire și combatere a faptelor antisociale, precum și preocuparea manifestată la nivelul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pentru descurajarea săvârșirii de fapte ilegale pe raza de competență, începând cu data de 9 septembrie a.c. polițiștii brașoveni efectuează activități de patrulare, la vedere, cu câinii de serviciu și vor acorda suport operativ efectivelor de poliție aflate în serviciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Patrulele mixte vor acționa prioritar pe străzile aglomerate, în parcuri, în zonele unde urmează să fie organizate evenimente cultural – distractive cu participare masivă de persoane, precum și în proximitatea unităților de învățământ.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Câinii poliţişti, noii colegi ai patrulelor de poliţie din Braşov (Video)