Antena Meniu Search
x

Călători înghesuiți în microbuze, la Zalău, la 2 luni după ce o fetiță a căzut din mașină

La aproape două luni de când o fetiţă de doar 12 ani a căzut din microbuz şi şi-a pierdut viaţa, reprezentanţii firmei de transport din Zalău nu par să fi învăţat din propriile greşeli.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 16:27

Vezi și

La aproape două luni de când o fetiţă de doar 12 ani a căzut din microbuz şi şi-a pierdut viaţa, reprezentanţii firmei de transport din Zalău nu par să fi învăţat din propriile greşeli. Imagini amator cu elevi care circulă în picioare, în microbuze unde scaunele sunt rupte şi regulile de siguranţă nu se aplică, au fost filmate de mai mulţi călători. În faţa dovezilor, şoferii nu au recunoscut nimic.

Luni dimineaţă, în microbuzele firmei din Zalău, oamenii circulau în condiţii greu de acceptat într-o ţară civilizată. Înghesuiţi pe culoar, pasagerii abia reuşeau să se ţină pe picioare. 

Nici pentru adolescenţii care folosesc maşinile companiei ca să ajungă la şcoală sau acasă, drumul nu este mai uşor sau mai sigur. Şoferii iau mai mulţi călători decât locurile disponibile, iar de siguranţa acestora, nici nu poate fi vorba. Când li se atrage atenţia, şoferii preferă să nege, deşi dovezile video sunt clare.

După incidentul de acum aproape două luni, când o copilă de 12 ani a căzut din microbuzul în mers, administratorul firmei de transport a primit mandat de arestare preventivă. Imediat după accident, omul ar fi încercat să distrugă probe necesare anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Călători înghesuiți în microbuze, la Zalău, la 2 luni după ce o fetiță a căzut din mașină