Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un călugăr a căzut în păcat şi a furat 8.000 de lei de la o mănăstire din Alba, dar a fost prins în scurt timp

Un călugăr a cedat tentaţiei banilor şi a furat aproape 8.000 de lei din chilia unei mănăstiri din Alba, apoi a fugit. Nu a apucat să cheltuiască nici măcar un leu din suma respectivă, fiind prins într-un timp record de poliţişti.

de Cristian Ionescu

la 29.01.2019 , 16:52

Un calugar a jefuit o manastire din Alba si a furat 8.000 de lei

Un călugăr a cedat tentaţiei banilor şi a furat aproape 8.000 de lei din chilia unei mănăstiri din Alba, apoi a fugit.

Nu a apucat să cheltuiască nici măcar un leu din suma respectivă, fiind prins într-un timp record de poliţişti.

A furat 8.000 de lei de la mănăstire

Articolul continuă după reclamă

Potrivit poliţiştilor din Sebeş, aceştia au fost sesizaţi de către un reprezentant al unei mănăstiri situată în comuna Şugag, cu privire la faptul că o persoană de la mănăstire a sustras, dintr-o chilie, suma de 7.592 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în aceeaşi noapte, pe raza comunei Şugag, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la mănăstire.

Hoţul, reţinut şi arestat pentru 30 de zile

Poliţiştii l-au reţinut şi l-au prezentat magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un călugăr a căzut în păcat şi a furat 8.000 de lei de la o mănăstire din Alba, dar a fost prins în scurt timp