Antena Meniu Search
x

Călugării de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, acolo unde ar fi stat Iulia, au postat pe Facebook un mesaj uluitor

Cazul Iuliei, eleva eminentă de 15 ani, care a plecat de acasă acum patru zile într-un pelerinaj către mănăstirile din Moldova, stârneşte numeroase reacţii.

După ce ar fi găzduit-o pe fată o noapte fără să anunţe Poliţia despre faptul că se află acolo, călugării Mănăstirii Sihăstria Rarăului, au postat astăzi un mesaj pe o reţea de socializare

„În pragul serii, venind un oaspete trimis de Dumnezeu şi însoţit de o maică şi un călugar căutând Mântuirea! Nu îl poţi trimite la o altă Mănăstire fie şi de maici (...) Dacă chiar vă preocupă starea acelei fete, mergeţi şi vă interesaţi la şcoală, în familie de unde au început problemele (...) problemele din familie vin şi pun capac şi inima omului este aceia care trece prin traume din cauza informaţiilor primite, trăite (...)”, scrie în mesajul postat de reprezentanţii mănăstirii.

Audierile continuă pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat pe parcursul celor patru zile în care minora, elevă a liceului Sf. Sava din Capitală, a fost plecată de acasă.

Din primele declaraţii ale fetei, aceasta ar fi înnoptat la mai multe lăcaşe de cult din nordul Moldovei, printre care Agapia, Văratec şi Sihăstria Rarăului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Călugării de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, acolo unde ar fi stat Iulia, au postat pe Facebook un mesaj uluitor