Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare, într-o cameră de hotel din Piteşti! Un bărbat a fost ucis cu sânge rece de către colegul său de serviciu, mai tânăr cu 23 de ani

Un bărbat de 43 de ani a fost omorât chiar de colegul de serviciu, un tânăr de 20 de ani, în camera unui hotel din Piteşti.

Vezi și

Camera unui hotel din Piteşti a fost scena unei crime. Un bărbat de 43 de ani, cazat acolo, a fost omorât chiar de colegul de serviciu, un tânăr de 20 de ani. Agresorul l-a lovit cu pumnii şi picioarele, iar victima s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de tăblia patului. Ucigaşul a fost reţinut de poliţist.

Nici în cătuşe, suspectul nu pare că s-a potolit. Înainte, băuse împreună cu victima. Cei doi au început să se certe de la banii pe care fiecare i-a dat ca să cumpere cele necesare. Discuţiile au început pe hol şi au continuat în camera victimei. Cu pumni şi picioare. Una dintre lovituri a făcut victima să se dezechilibreze.

Cei doi bărbaţi lucrau împreună la o firmă de cablaje din Piteşti. Unul era din Târgu-Jiu, iar celălalt dintr-o comună din Gorj şi erau cazaţi la un hotel din oraş. Colegii lor au auzit scandal, dar au rămas în camere. 

Poliţiştii au stat toată noaptea la hotel şi au audiat martori. Cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Crimă înfiorătoare, într-o cameră de hotel din Piteşti! Un bărbat a fost ucis cu sânge rece de către colegul său de serviciu, mai tânăr cu 23 de ani