Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Campioana de fitness care a făcut ravagii pe un bulevard din Cluj, față în față cu judecătorii

Campioana de fitness care a făcut acum câteva luni ravagii în centrul Clujului a venit pe jos, la întâlnirea cu judecătorii.

de Redactia Observator

la 22.07.2014 , 20:09

 Campioana de fitness care a făcut acum câteva luni ravagii în centrul Clujului a venit pe jos, la întâlnirea cu judecătorii. Nu mai are voie să conducă, după ce a "zburat" în trei maşini şi a rănit patru oameni.

Acum, Yannina, fostă campioană la fitness, e o doamnă tăcută. Îmbrăcată ca o elevă-model, înainte de un examen important. În urmă cu cinci luni, era o petrecăreaţă dezorientată, care părea să sufere de lipsă de atenţie. Tocmai spulberase mai multe maşini în buricul Clujului, iar poliţistul nici nu voia să o privească în ochi.

Yannina a venit la tribunal însoţită de avocată. A fost trimisă în judecată pentru vătămare din culpă. A lovit două maşini, a spulberat un taxi, a rănit patru oameni şi s-a speriat că şi-a pierdut cerceii.

Vezi și

În noaptea accidentului, urcase la volan după o ieşire în club. Nu s-ar fi limitat doar la câteva cocktailuri. Poliţiştii i-au descoperit în sânge şi "alte substanţe". Şi-a distrus maşina de zeci de mii de euro, dar a scăpat fără răni grave.

În urmă cu un deceniu, când era în formă maximă, Yannina conducea în topul campioanelor mondiale de fitness. Acum nu-şi mai poate conduce nici măcar propria maşină. Judecătorii i-au reţinut permisul pe o perioadă nedeterminată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Campioana de fitness care a făcut ravagii pe un bulevard din Cluj, față în față cu judecătorii