Antena Meniu Search
x

Doamnele din MAI, la Campionatului Naţional de Tir de la Târgu Mureş

Punct ochit, punct lovit. Poate fi deviza sub care, zilele acestea, doamnele şi domnişoarele se întrec în cadrul Campionatului Naţional de Tir de la Târgu Mureş. Sunt zeci de participante, din toate structurile Ministerului de Interne.

de Redactia Observator

la 16.05.2019, 16:27

Vezi și

Punct ochit, punct lovit. Poate fi deviza sub care, zilele acestea, doamnele şi domnişoarele se întrec în cadrul Campionatului Naţional de Tir de la Târgu Mureş. Sunt zeci de participante, din toate structurile Ministerului de Interne. Iar la competiţii încep să îi întreacă în precizie şi rapiditate pe bărbaţi.

Echipate corespunzător, cu încrederea de sine la purtător şi mai ales concentratate în totalitate pe trăgaci, 40 de femei au arătat că pot fi la fel dacă nu chiar mai bine pregătite decât bărbaţii atunci când vor să-şi atingă ţinta.

Pasiunea pentru armamente nu este doar a celor care, zi de zi, sunt pregătiţi de intervenţii. Petronela Lungu lucrează într-un birou al Direcţiei Financiară a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti. Asta nu o opreşte să-şi urmeze visul şi să se pregătească intens pentru primul concurs de TIR din viaţă.

Daniela vine din Harghita şi are o carieră de 28 de ani în Poliţie. Ştie foarte bine care sunt lucrurile importante pentru a reuşi în acest sport. Anul trecut a plecat acasă cu marele trofeu. Şi nici anul acesta nu vrea să renunţe la podium.

Pentru următoarea etapă a competiţiei, doamnele şi domnişoarele au două probe importante: pistolul Capaţi şi pistolul Glock.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doamnele din MAI, la Campionatului Naţional de Tir de la Târgu Mureş