Antena Meniu Search
x

Video Când se deschide târgul de Paște din Craiova. Tema aleasă este "Alice în Țara Minunilor"

Dacă nu v-ați făcut încă program pentru weekend, vă facem noi o propunere. Ştim că v-au fermecat târgurile de Crăciun, aşa că sigur aşteptaţi şi târgurile de Paște. La Craiova e deja pregătit un astfel de târg și promite să fie memorabil. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 31.03.2023, 08:49

Vezi și

După ce a dat lovitura cu Târgul de Crăciun de anul trecut, clasat pe locul al treilea în topul European Best Destinations, Craiova organizează și un târg de Paște. Unul plin de surprize.

"În primul rând, să vorbim despre locație. Dacă veniți în Craiova, să nu căutați târgul în centrul orașului, pentru că nu îl veți găsi. Se organizează în Parcul Nicolae Romanescu, o bijuterie a orașului, pe care o puteți descoperi oricând, pentru că nu este o dezamăgire.

Tema aleasă este Alice în Țara Minunilor și întreg parcul este împodobit cu tot felul de decoruri care vă vor purta în povestea copilăriei. Cireașa de pe tort de anul acesta în Craiova o reprezintă un autobuz turistic, supraetajat, cu care se pot face tururi prin oraș, pentru a se descoperi și alte atracții turistice. Însă, nu doar în Craiova se organizează târguri de Paște, în Satu Mare și Baia Mare se deschid astfel de evenimente, la fel și în Iași, iar în Capitală puteți merge să vizitați târgul de Paște în Herăstrău", a transmis reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Când se deschide târgul de Paște din Craiova. Tema aleasă este "Alice în Țara Minunilor"